Veelgestelde vragen

Betalingen

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, PayPal.

Ja, je betaling is veilig. Je betalingen worden verwerkt via PayPal en Mollie

Betalingen worden direct verwerkt. iDeal en Paypal betalingen zijn volledig ge√Įntegreerd in de webwinkel van Zaynahthebrand.com

je kunt met iDeal betalen. iDeal is het eenvoudig betalingssysteem waar alle grote Nederlandse banken bij zijn aangesloten. Ook is het mogelijk met Paypal te betalen.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk met creditcard te betalen.

Nee, hier berekenen wij geen extra kosten voor.

Verzendingen

De kosten van verzending zijn 6,75.

De verzending duurt 2 tot 5 werkdagen.

Ja, dit is geen enkel probleem.

Veelal via PostNL. Wij werken ook met externe partijen, en hierdoor kan er ook verzonden worden via GLS, DPD of DHL. Je ontvangt de bijbehorende track en trace code in je mail. Hier kun je altijd zien welke partij bij jou levert.

Wanneer je bestelling via de pakketservice wordt verzonden ontvang je een Track&Trace code op je e-mail. Wanneer je bestelling met briefpost wordt verstuurd ontvang je geen Track&Trace code.

Op elke productpagina vermelden wij een verwachte levertijd. Heb je een verzendbevestiging in je mailbox ontvangen van ons? Dan is je order gegarandeerd verzonden. Helaas kunnen postbedrijven niet 100% garanderen dat alle post de volgende dag wordt bezorgd.

In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt het vertraging op in het sorteerproces, en je order wordt dan de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Indien je pakket na 3 werkdagen niet is bezorgd raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Doormiddel van de track en trace code kun je zien waar het pakket op dat moment is, en wat de nieuwe leverdatum is.

Mocht de track en trace code aangeven dat het pakket is afgeleverd echter heb je niets ontvangen? Dan dien je binnen 5 werkdagen (7 dagen) contact met de klantenservice op te nemen

Retouren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Retour ZAYNAH

John Franklinstraat 25 2

1056SW Amsterdam

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Bestellingen

Staat je vraag er niet bij? Stuur je vraag dan naar  info@zaynahthebrand.com. Wij proberen elke vraag te beantwoorden binnen 48 uur!