Welkom bij Zaynah

ZAYNAH is opgericht door Siham, 27 jaar afkomstig uit Amsterdam met Marokkaanse roots. Sinds drie jaar timmer ik aan de weg met mijn sjalen en- hijab lijn. Ondertussen heb ik al honderden vrouwen blij kunnen maken met mijn exclusieve sjalen en hijabs.

ZAYNAH’s creative director
Mijn inspiratie voor de naam ZAYNAH, komt van mijn oma. Zij noemde mij altijd ZAYNAH, wat schoonheid betekent. ZAYNAH is er om alle vrouwen de drive en zekerheid te geven die ze nodig hebben. Ik heb mijzelf te lang op de laatste plek gezet, in plaats van mijzelf, Siham, op nummer één. Juist nú ben ik dichterbij mezelf gekomen dan ik ooit heb mogen dromen. Met mijn hijabs neem ik jullie mee in de reis die ik heb gemaakt om mijzelf terug te vinden. Iedere hoofddoek vertelt namelijk een verhaal. De namen van mijn hijabs zijn StrengthGrowth en Lion. Deze namen zijn stuk voor stuk een onderdeel van de zoektocht naar mijzelf, de fashiondesigner die ik wil zijn.

Selfmade
ZAYNAH staat voor een krachtige, zelfstandige vrouw die graag alles zelf wilt én kan doen. Een vrouw die net als ik, is begonnen met niets, maar na hard werken en vele tegenslagen een succesvol bedrijf heeft weten op te zetten en te behouden. Ik geniet van hoogwaardige kwaliteit en een luxegevoel en wil dit daarom overbrengen in de producten van ZAYNAH.

Oorsprong
Sinds mijn 13e draag ik al een hijab, je kunt dus wel zeggen dat mijn hijab in al deze jaren een onderdeel van mijn identiteit is geworden. Ik wilde graag starten met een kledinglijn, dus waarom niet beginnen met iets wat dicht bij jezelf ligt? Zo gezegd, zo gedaan. Ondanks mijn enorme vliegangst ben ik in het vliegtuig naar Dubai gestapt om daar stoffen in te kopen voor mijn eerste collectie. Hier is de basis gelegd voor Zaynah the Brand.

Toegewijd aan kwaliteit

Kwaliteit
Na twee collecties was het tijd om alles naar een hoger niveau te tillen… Hoe zorg je ervoor dat de hijabs en sjaals uit hoogwaardige materialen bestaan, geen onderdeel zijn van massaproductie en technisch goed in elkaar zitten. Ik besloot naar Turkije te vliegen om op zoek te gaan naar de perfecte leverancier. Zo ben ik terecht gekomen bij een leverancier in Istanbul, die de kwaliteit kan leveren waar naar ik op zoek ben. Alle hijabs en sjaals worden in dit atelier met de hand geweven, gekleurd én genaaid.

The Next step
Het is mijn grote droom om binnen een aantal jaar te starten met een complete collectie in een bepaalde niche, met een signature ‘’ZAYNAH’’-look. Op dit moment ben ik trouwens achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw product. Wil je weten wat dit is? Hou ZAYNAH dan zeker in de gaten.

Een positieve kracht voor vrouwen

We willen er op ons best uitzien met tegelijk draag comfort

Passie

Met de jaren heb ik geleerd dat wat belangrijk is aan de hijab, de vrouw is die hem draagt

Ervaring

Na het uitbrengen van 2 collecties was het tijd om alles naar een hoger niveau te tillen

Tevreden klanten

ZAYNAH staat voor een krachtige, zelfstandige vrouw die graag alles zelf wilt én kan doen.

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige materialen, met de hand geweven, gekleurd en genaaid.

 

Follow us on Instagram