BEDENKTIJD / RETOUR

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of niet past.  Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief retourkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Zaynah the brand geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zaynahthebrand.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourvoorwaarden:
-Alle kaartjes moeten aan het product gevestigd zitten.
-Geen make-up vlekken.
-Terug in de originele verpakking.
-Binnen 14 dagen retour melden via info@zaynahthebrand.com.

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

Klik op de afbeelding om het retourformulier te downloaden

PRODUCT RUILEN?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@zaynahthebrand.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Het product wat u graag wil ruilen, dient wel aan de retourvoorwaarden te voldoen. Wij sturen met alle plezier een nieuw pakketje op!

VERKEERD BEZORGADRES DOORGEGEVEN?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.